Uitnodiging Europees Verkiezingsdebat 2019

Direct aanmelden

ElaadNL organiseert op 7 mei een Europees verkiezingsdebat over de toekomst van elektrische mobiliteit in het algemeen en Smart Charging in het bijzonder. Ook in het volgende programma van de Europese Commissie speelt schoon vervoer een grote rol. De uitbreiding van het aantal stekkerauto’s en laadpalen past in een groen Europa, maar werpt ook vragen en uitdagingen op. Hoe zorgen we voor interoperabiliteit? Hoe bieden we transparante informatie aan over prijzen en beschikbaarheid? Hoe maximaliseren we de rol van elektrische voertuigen bij het opslaan van energie? Kandidaat-Europarlementariërs wisselen hier tijdens het EVdebat met elkaar en met u van gedachten over.

Het EVdebat wordt gehouden in Houtzaagmolen De Ster in Lombok, Utrecht. Vlakbij de locatie waar koning Willem-Alexander op 21 maart een nieuw energie- en mobiliteitssysteem heeft gelanceerd: een netwerk van laadpalen voor elektrische auto’s dat niet alleen kan opladen, maar ook kan ontladen. Dit betekent dat de duurzame zonne-energie weer terug wordt gegeven aan het net. De Renault Zoë is de eerste auto die dit ter plekke heeft gedemonstreerd.

U bent van harte welkom hierbij aanwezig te zijn! U meldt zich aan door een e-mail te sturen naar info@elaad.nl o.v.v. Europees Verkiezingsdebat.

Datum

Dinsdag 7 mei 2019

Locatie

Houtzaagmolen De Ster
Molenpark 3
3531 ET Utrecht

Programma

14.00 uur            Inloop
15.00 uur            Verkiezingsdebat
16.30 uur            Netwerkborrel

Kandidaat-Europarlementariërs

  • Geert Ritsema (SP)
  • Chantal Hakbijl (CDA)
  • Raoul Boucke (D66)
  • Arjen Droog (ChristenUnie)
  • Jasper Groen (GroenLinks)
  • Lara Wolters (PvdA)
  • Sjoerd Bakker (VVD)

Route

Houtzaagmolen De Ster ligt op 10 minuten loopafstand van station Utrecht Centraal. In de buurt van de molen kunt u het makkelijkst parkeren in parkeergarage Croeselaan waar ook voldoende oplaadpunten aanwezig zijn. Via Transferium Westraven aan de A12 bent u in 12 minuten met sneltram 60 of 61 bij station Utrecht Centraal.

Direct aanmelden

Our latest news