Elaad viert haar tienjarig bestaan

TIEN JAAR ELAAD, TIEN JAAR ELEKTRISCH RIJDEN, TIEN JAAR DUURZAAM PIONIEREN 

Op donderdag 12 september vieren we het tienjarige bestaan van ElaadNL. We kijken terug op een enerverende periode waarin elektrisch rijden transformeerde van een leuk idee naar een wezenlijk onderdeel van onze infrastructuur, zowel voor de weg als voor het energienet.

Tijdens de feestelijke bijeenkomst blikken we terug op die tien jaar, maar kijken we ook vooruit. Hoe ziet de wereld van elektrisch rijden en laden er over tien jaar uit? En we reiken deze middag EV-lintjes uit aan een aantal pioniers van elektrisch rijden in Nederland.

U bent van harte welkom samen met ons het tienjarig bestaan van Elaad te vieren! U meldt zich aan via deze link elaad.nl/10jaar/

Programma 12 september

13.00 uur Inloop

14.00 uur Openingsspeech

14.15 uur Presentaties van een mobiliteitshistoricus en een toekomstverkenner

15.15 uur Pauze

15.40 uur Aanbieding Smart Charging Guide

16.00 uur Uitreiking EV-lintjes

17.00 uur Borrel

Locatie

Openluchtmuseum Arnhem, Loods Goes
Adres: Hoeferlaan 4, 6816 SG Arnhem
Na binnenkomst in het Openluchtmuseum ligt de loods op een paar minuten loopafstand.
Let op: de locatie is gewijzigd. Wegens grote belangstelling viert ElaadNL haar tienjarig bestaan in het Openluchtmuseum. 

Routebeschrijving

Auto
Het Openluchtmuseum ligt in Arnhem-Noord nabij de A12/knooppunt Waterberg (afrit 26 vanaf A12/E35/Utrecht/Oberhausen en afrit 20/Arnhem Centrum vanaf A50/Apeldoorn). Volg vanaf alle omringende (snel)wegen de ANWB-borden Arnhem-Noord (Openluchtmuseum/Burgers’ Zoo).

Openbaar vervoer
Vanaf Centraal station Arnhem vertrekken:

  • Stadsbus 3 richting Burgers' Zoo - uitstaphalte Openluchtmuseum West. De bus stopt hier 4x per uur. De bus rijdt eerst langs Burgers Zoo en komt op de terugweg langs de halte Openluchtmuseum West (5 min. lopen naar entree).
  • Lijn 8 richting Velp Ziekenhuis - uitstaphalte Openluchtmuseum Oost. De bus stopt 2x per uur op de hoek Julius Röntgenweg/Brandts Buysweg (4 min lopen naar entree).
  • Bus 91 - uitstaphalte Moscowa. Je loopt in ca 17 minuten naar de hoofdingang.

Fiets
Kom je op de fiets naar het Nederlands Openluchtmuseum? Houd dan fietsknooppunt 58 (Schelmseweg) aan en volg vanaf hier de borden Nederlands Openluchtmuseum. Vanaf Centraal Station Arnhem is het ca. 30 min. fietsen naar het Openluchtmuseum.

Parkeren
Het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem heeft een eigen parkeerterrein met plek voor ruim 600 auto's. ElaadNL zorgt voor uitrijkaarten.
Ben je in het bezit van een elektrische auto? Deze kun je opladen bij een Lolo smart oplaadpaal op de parkeerplaats. 

logo_10_jaar_elaad_Laila

Our latest news