Doe mee met het Nationaal Laadonderzoek 2021

Met het Nationaal Laadonderzoek brengt ElaadNL in samenwerking met de Vereniging Elektrische Rijders (VER) en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) jaarlijks in kaart hoe EV-rijders (slim) laden, hoe zij dit ervaren en wat beter kan. Met deze informatie kunnen EV-rijders nog beter ondersteund worden. 

De onderzoekers zijn nieuwsgierig naar hoe mensen thuis laden, met welke snelheid en met welke bijzonderheden. Ze willen ook weten wat EV-rijders doen om schoner en groener te kunnen laden. De initiatiefnemers roepen deelnemers aan de vorige editie op om ook nu weer mee te doen met de enquête. Zo kan bepaald worden of in het afgelopen (Corona-) jaar op nationale en regionale schaal de voorzieningen zijn verbeterd (of verslechterd).

Het Nationaal Laadonderzoek is een initiatief van de Vereniging Elektrische Rijders  (VER), ElaadNL (kennis- en informatiecentrum) en Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) en wordt uitgevoerd door de Rijksuniversiteit Groningen. Het invullen van de enquête duurt ongeveer 10 -12 minuten.

Klik hier voor de enquête

Het rapport van het Nationale Laadonderzoek van 2020 kunt u hier downloaden.

Our latest news