15 juli presentatie Nationaal Laadonderzoek 2021

Met het Nationaal Laadonderzoek brengt ElaadNL in samenwerking met de Vereniging Elektrische Rijders (VER) en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) jaarlijks in kaart hoe EV-rijders (slim) laden, hoe zij dit ervaren en wat beter kan. Met deze informatie kunnen EV-rijders nog beter ondersteund worden. Op donderdagmiddag 15 juli om 15:00 uur worden de resultaten van dit onderzoek gepresenteerd.

De onderzoekers waren nieuwsgierig naar hoe mensen thuis laden, met welke snelheid en met welke bijzonderheden. Ze wilden ook weten wat EV-rijders doen om schoner en groener te kunnen laden. De initiatiefnemers riepen deelnemers aan de vorige editie op om ook nu weer mee te doen met de enquête. Zo kan bepaald worden of in het afgelopen (Corona-) jaar op nationale en regionale schaal de voorzieningen zijn verbeterd (of verslechterd).

Het Nationaal Laadonderzoek is een initiatief van de Vereniging Elektrische Rijders  (VER), ElaadNL (kennis- en informatiecentrum) en Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) en werd uitgevoerd door de Rijksuniversiteit Groningen. 

De presentatie is live te volgen op Youtube.

Our latest news